pH-övervakning

pH-övervakning

Under kokningen så bestäms avgörande faktorer av syran i vört (t.ex. smak och färg på ölet). Det är därför viktigt att övervaka pH-värdet. Valet av mät- och reglerutrustning måste inte bara hålla värdets konstant utan måste också vara lämpligt för hygienisk användning samt klara höga temperaturer.

Process data

Rekommenderad lösning för övervakning av pH-värden

Perfekta syran för bästa smaken

Vår lösning för övervakning av pH-värden

Det optimala pH-värdet - och därmed den perfekta surhetsnivån för din vört - säkerställs genom ”online” pH-mätningen med en glasfri pH-elektrod som är lämplig för högre temperaturer och CIP-rengöring i kombination med processregulatorn JUMO AQUIS-touch. Som ett resultat kan du vara säker på att ditt öl alltid kommer att göra ett gott intryck med sin smak och färg.

Din kontaktperson


Branschchef inom mat och dryck

Sales Sweden +46 42 38 62 77 +46 42 38 62 77