Låt oss prata!

HYDROGEN ONLINE CONFERENCE 2021

Den 8 oktober 2021 kommer vi att delta i världens största digitala evenemang inom väte. Ska du också delta i HYDROGEN ONLINE CONFERENCE? Vi skulle vara glada att få träffa dig där, åtminstone virtuellt, och inleda ett samtal.

Ta reda på mer!
Hydrogen Online Conference

Träffa oss på HOC, världens största digitala evenemang inom vätgas!

Boka ett möte

Vårt säljteam

Telefon:

+4642386277 Boka ett möte

JUMO:s atmosfär med vätgas

Det utvecklas just nu många avancerade system för att skapa en värld med ren energi baserad på vätgas som medium. Utvecklingen börjar med elektrolysörer, fortsätter med lagrings- och transportsystem och går hela vägen till bränsleceller och syntesanläggningar. Alla dessa system har en sak gemensamt: för att de ska fungera säkert och pålitligt krävs moderna lösningar för mätning, styrning och övervakning av tryck, temperatur, fuktighet, konduktivitet, nivå och flöde. JUMO har över 75 års omfattande erfarenhet inom detta område och det använder vi för att hjälpa dina applikationer att uppnå maximal framgång.


Vätgasproduktion genom elektrolys

Framställning av vätgas genom elektrolys

Vattenbehandling för elektrolys

Sensorteknik, automatisering och utvärdering från en enda källa

Elektrolysören spelar en nyckelroll i produktionen av grön vätgas. Vi kan hjälpa dig med att övervaka tryck och temperatur i din elektrolysör eller med konduktivitetsmätning vid behandling av ultrarent vatten. Våra automationssystem säkerställer ett smidigt processförlopp, ökar effektiviteten och sparar värdefulla resurser.

Lösningarna

Processoptimering för bränsleceller

Även möjligt via fjärrövervakning och fjärrstyrning

Bränsleceller används nu i både stationära och mobila applikationer inom ett mycket brett område. Från JUMO kan du få den sensorteknik som du behöver. Alla enheter erbjuder högsta säkerhet, har alla nödvändiga godkännanden och arbetar med en hög grad av precision och tillförlitlighet. Digitala gränssnitt möjliggör användning av toppmoderna automationskoncept, medan övervakning kan utföras praktiskt taget var som helst med vanliga webbläsare. Dina system arbetar därför effektivt inom det optimala området och kan utvärderas på ett flexibelt sätt.

Lösningarna
Optimalt fungerande system för bränsleceller

Optimalt fungerande system för bränsleceller

Full säkerhet för tankstationer för vätgas

Full säkerhet för tankstationer för vätgas

Teknologier för framtidens tankstationer

Säker - pålitlig - ekonomisk

Tankstationer för vätgas är kärnan i vätgasmobilitet och bidrar på ett avgörande sätt till att miljövänliga drivtekniker får större spridning. Ett smidigt processförlopp under tankningen säkerställs genom exakt övervakning av temperatur och tryck. Samtidigt är det viktigt med strikta säkerhetsåtgärder och godkännanden för explosionsskydd. Våra innovativa sensorer uppfyller båda aspekterna och blir därför nödvändiga komponenter i vätgastankstationer.

Lösningarna

Säkerhet i infrastrukturer med vätgas

Inga problem med JUMO Safety Performance

Med tanke på den höga brandfarligheten hos H2 bör man inte ta lätt på funktionssäkerheten i vätgasapplikationer. Det är här JUMO Safety Performance kommer in i bilden - ett varumärke som står för den högsta nivån av anläggningssäkerhet. Det omfattar enheter med SIL- och PL-certifiering samt passiva element för användning i SIL- och PL-mätkedjor. Vi hjälper dig gärna att sätta ihop rätt komponenter för din anläggning.

Lösningarna
Säkerhet vid hantering av vätgas

Säkerhet vid hantering av vätgas

Jag är intresserad av mer information

Dies ist ein Pflichtfeld.
Detta är ett obligatoriskt fält. Ange ett förnamn.
Detta är ett obligatoriskt fält. Ange ett efternamn.
Detta är ett obligatoriskt fält. Vänligen ange ditt företagsnamn.
Detta är ett obligatoriskt fält. Vänligen ange en gata.
Detta är ett obligatoriskt fält. Ange ett postnummer.
Detta är ett obligatoriskt fält. Ange en plats.
Vänligen välj ett alternativ.
Detta är ett obligatoriskt fält. Ange en e-postadress.

Med din förfrågan ger du oss en uppgift som vi vill uppfylla till din tillfredsställelse. Uppgifterna som samlas in i detta sammanhang sparas. För att behandla din begäran på ett tillfredsställande sätt är det nödvändigt att fylla i alla befintliga fält (endast fälten markerade med * är obligatoriska). Vi använder dina data för att behandla din begäran som en del av affärsprocessen. Det finns inget personligt utnyttjande. I synnerhet vidarebefordrar vi ingen information till tredje part. Vi reserverar oss för den statistiska analysen av anonymiserade dataregister.

Please don't hesitate to contact me!

Rainer Moritz

Market Segment Manager for Renewable Energy

Phone:

+49 661 6003-9133 Contact me!