Komplett lösning med intuitiv användning

Processteknik "made by JUMO"

JUMO utökar sin omfattande automationsportfölj med en komplett lösning för processteknisk verksamhet. Applikationen är utformad för att vara särskilt användarvänlig och kan användas inom många olika branscher.

Nedladdningar

Presstext (tyska)
(DOCX, 899.6kB)
Pressfoto
(TIF, 4.58mB)
Visitkort
( VCF, 246B)

I centrum för lösningen står automationssystemet JUMO variTRON, som har utvecklats för en särskild applikation inom processteknik. Med hjälp av olika JUMO smartWARE-applikationer kan en integrerad lösning genomföras från sensorn till molnet. Fokus ligger på tre användargrupper.

Tillverkare av processtekniska anläggningar kan använda JUMO smartWARE Setup för att definiera enskilda processteg och anläggningstyper. Anläggningsoperatörer kan använda det nya JUMO smartWARE Program för att intuitivt skapa och redigera processtekniska program och recept med hjälp av en grafisk editor. Detta webbläsarbaserade program kan användas på en dator, bärbar dator eller surfplatta.

Slutanvändare kan sedan visualisera och styra programflödet i webbläsaren med hjälp av en display, till exempel på en webbpanel eller en surfplatta. Användargränssnittet kan anpassas fritt, är konsekvent och kan användas intuitivt.

Dessutom kan andra JUMO-applikationer som JUMO smartWARE SCADA, JUMO Cloud eller JUMO smartWARE Evaluation användas för övervakning, batchregistrering och generering av individuella rapporter.

Användningsområdena för den processtekniska applikationen är varierande och sträcker sig från tillämpningar inom livsmedelsindustrin till autoklaver, CIP-system och växthus till industriell ugnsbyggnad eller miljöteknik.

Har du fortfarande frågor?


Presschef

Michael Brosig +49 661 6003 2788 Michael.Brosig@JUMO.net +49 661 6003 2788