DAkkS-Kalibrierlabor
Kalibrering

DAkkS-kalibreringstjänst

Rutinmässig kalibrering säkerställer produktkvalitet baserat på internationellt jämförbara mätresultat. Som en DAkkS-ackrediterad tjänsteleverantör kommer vi att utforma en skräddarsydd kalibreringsstrategi som uppfyller din produktkvalitet och produktsäkerhetskrav. Komplett med tidsbesparande idéer där vi tar ansvar för kalibreringsuppgifterna - oavsett tillverkare.

Globalisering, förtroende och säkerhet

Vårt samarbete med vårt DAkkS-ackrediterade laboratorium innebär att den internationella marknaden bokstavligen står öppen för dig. Våra DAkkS-kalibreringar uppfyller trots allt internationellt giltiga standarder. Tillsammans med vår mångåriga erfarenhet som tillverkare av smarta sensor- och automationslösningar garanterar ackrediteringen dig kalibreringstjänster på högsta professionella nivå samt kvalitet och säkerhet för slutanvändaren.

Din förfrågan till oss

Dies ist ein Pflichtfeld.
Detta är ett obligatoriskt fält. Ange ett efternamn.
Detta är ett obligatoriskt fält. Vänligen ange ditt företagsnamn.
Detta är ett obligatoriskt fält. Ange en e-postadress.
Vänligen välj ett alternativ.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.

Med din förfrågan ger du oss en uppgift som vi vill uppfylla till din tillfredsställelse. Uppgifterna som samlas in i detta sammanhang sparas. För att behandla din begäran på ett tillfredsställande sätt är det nödvändigt att fylla i alla befintliga fält (endast fälten markerade med * är obligatoriska). Vi använder dina data för att behandla din begäran som en del av affärsprocessen. Det finns inget personligt utnyttjande. I synnerhet vidarebefordrar vi ingen information till tredje part. Vi reserverar oss för den statistiska analysen av anonymiserade dataregister.

Din kontakt


Stefan Krummeck

Stefan Krummeck

DAkkS Ledning av kalibreringslaboratorium +49 661 6003 9785 Stefan.Krummeck@jumo.net +49 661 6003 9785