Din kontakt


Kalibrering DAkkS

Team Service +46 42 38 62 75 +46 42 38 62 75


Kalibrering DAkkS

Sales Sweden +46 42 38 62 77 +46 42 38 62 77


Operativ försäljning elektroniska moduler

Team Service +46 42 38 62 75 +46 42 38 62 75


Teknisk försäljning elektroniska moduler

Team Service +46 42 38 62 75 +46 42 38 62 75

Kretskortstillverkning

Omfattande EMS-tjänst för kretskortstillverkning

SMD-placeringslinjerna är hjärtat i vår produktion av kretskort. De är utrustade med den modernaste utrustningen på grund av alltmer komplexa och mindre komponenter. Tre kompletta placeringslinjer som kan placera upp till 215 000 komponenter per timme finns på ett produktionsområde på ca. 1100 m².

Insert your alternative text

Våra kunders krav är mycket viktiga för oss. Som ett resultat kan vi reagera på dem flexibelt och individuellt genom att producera små mängder såväl som medelstora produktionskörningar. För att säkerställa en hög kvalitetsnivå kontrolleras de monterade SMD-modulerna med automatiserade optiska inspektionssystem (AOI). 

Våra kunder kommer från många olika branscher, allt från industriell elektronik, medicinteknik och sensorteknik.Om du letar efter en duktig och pålitlig tjänsteleverantör för kretskortstillverkning  är JUMO rätt partner.


Branschkompetens: industriell elektronik, medicinsk teknik och sensorteknik.

Lasermärkning

Våra tjänster

  • Förberedningsfas
  • Produktion
  • Kvalitetshantering

Förberedningsfas

Logistik / materialupphandling

Vår strategiska och operativa inköpsavdelning använder sig av ett internationellt urval av leverantörer. Leverantörspoolen kännetecknas av långvariga affärsrelationer och erbjuder dig en hög grad av tillförlitlighet. Mer än 15.000 elektroniska komponenter i JUMO-databasen gör att vi kan erbjuda flexibilitet. Här kan du söka efter komponenter som redan används av JUMO. Vårt lagerhanteringssystem säkerställer optimerad materialupphandling och vi garanterar att all kundspecifik information kommer att behandlas konfidentiellt.

Layout / dataförberedelse

Utifrån din stycklista, kopplingsschemat och placering tar vi fram layouten och motsvarande produktionsklara dokument åt dig. Baserat på dina CAD-data, stycklistor, Gerber data och placeringskoordinater skapar vi alla nödvändiga arbetsplaner, praktikprogram och produktionsdokument.

Ta en titt på vår produktion

Se vår kvalitet och vårt kunnande

Produktionsvideo (Tyska)

Produktion

SMD-placering

Vår SMD-placering är mycket flexibel med tre SMD-linjer, så att alla vanliga SMD-designtyper kan placeras. Dessutom säkerställer den optiska centreringen av SMD-komponenterna att de placeras säkert på kretskortet. Detta gäller även speciella komponenter. Den årliga kapaciteten uppgår för närvarande till 150 miljoner komponenter. Dessutom uppnår vi korta leveranstider för våra kunder genom tre-skiftdrift av SMD-placeringslinjerna.

THT placering

I vår produktion har vi 10 halvautomatiska placeringsenheter tillgängliga för kabelanslutna komponenter. Våra erfarna medarbetare ser till att THT-komponenterna monteras exakt. Som ett resultat uppnår vi en årlig kapacitet på upp till 10 miljoner THT-komponenter. Vi testar för närvarande ett AOI-system för THT-komponenter för kvalitetssäkrings ändamål.

Lödningsprocesser

Lödningsprocesser med återflöde, våglödning och selektiv lödning innebär att JUMO är idealiskt för att möta de olika kundkraven. Selektiv lödning ersätter ofta handlödning och garanterar konsekventa resultat. Alla mekaniska lödningsprocesser utförs i en N2-atmosfär, vilket ger en hög grad av processäkerhet. Blyfri lödning är naturligtvis standard hos oss.

Montering

På begäran kan de elektroniska modulerna som produceras installeras i ett hus efter att de har klarat de tester som behövs. Du får din produkt färdigmonterad och kan därför spara tid och pengar.

Elektroniska moduler

Flying Probe

Montering av elektriska enheter

Automatisk optisk inspektion (AOI)

Kvalitetssäkring

Testning och kontroll

På kundens begäran, utvecklar vi ett test och inspektionskoncept under din utvecklingsfas. Den nödvändiga testutrustningen kan byggas av dig eller av JUMO. Vi erbjuder följande testförfaranden:

  • AOI
  • ICT
  • Flying Probe
  • Funktionstest
  • RUN-IN
  • X-ray


Kvalitetshantering

Vår IT-supports kvalitetsstyrningssystem används för statistisk processkontroll och arkivering. Permanent övervakning av alla processsteg gör det möjligt för oss att säkerställa jämn kvalitet. Vi genomför en produktrevision för varje ny elektronisk modul för att säkerställa kontinuerlig optimering av tillverkningsprocesser.

Din kontakt


Kalibrering DAkkS

Team Service +46 42 38 62 75 +46 42 38 62 75


Kalibrering DAkkS

Sales Sweden +46 42 38 62 77 +46 42 38 62 77