Bernhard Juchheim JUMO-Geschäftsführer in der 2. Generation
Profil

Din partner för komponenter, system och lösningar "från sensor till moln"

JUMO är en ledande system- och lösningsleverantör inom industriell sensor- och automationsteknik. Tillsammans med komponenter för mätområdena temperatur, vätskeanalys, tryck, nivå, flöde och fukt samt produkter för registrering, övervakning, styrning och automation skapas kompletta system för en mängd olika branscher.

Lösningsorienterad och kundfokuserad

JUMO anses vara en "Hidden Champion". Andra och tredje generationens familjeföretag är världsledande inom industriella temperaturgivare. Som ett högteknologiskt företag utmärker JUMO sig med en särskilt hög grad av innovation och ett brett produktsortiment. I mer än 70 år har fokus varit på kunden och rätt lösning för deras applikation.

JUMO specialiserar sig på att möta individuella krav snabbt och flexibelt. Det breda produktsortimentet erbjuder komponenter och system inom nästan alla branscher som hanterar maskin- och anläggningsplanering, konstruktion, underhåll och optimering. JUMO erbjuder dig hela mätkedjan från en enda källa.

Komponenter och lösningar från JUMO

  • är särskilt skräddarsydda efter dina behov
  • garanterar tillförlitlighet, säkerhet och kvalitet
  • stöds av tjänster som är individuella genom hela produktcykeln

Bernhard Juchheim

Bernhard Jucheim intervju bild 1

Kundorientering är i fokus för företagets policy.

Bernhard Jucheim intervju bild 2

Liksom sin far och företagets grundare lägger Bernhard Juchheim stor vikt vid kvaliteten på JUMO´s produkter.

Bernard Jucheim betonar att sökandet efter lösningar har drivit JUMO sedan det grundades.

Din framgång är vår motivation

Det är sökandet efter lösningar som har drivit JUMO i 70 år nu. Målet är att göra världen till en bättre plats tillsammans med våra kunder. Detta kan göras med produkter som ger rent vatten eller med teknik som hjälper till att spara värdefulla råvaror och energi. Inom alla branscher där JUMO´s teknik används, får de nämnda områdena särskild uppmärksamhet. De är framtidsorienterade industrier, då det är viktigt för oss och framtida generationer att spara resurser och tillhandahålla rent vatten för fler och fler människor.

På JUMO är hållbarhet den allmänna principen för all ekonomisk verksamhet. Redan från början växte den tidigare termometerfabriken och produktutbudet utvidgades och familjeföretaget internationaliserades: från termometrar till sensorer, från 6 anställda när företaget grundades till den högteknologiska företagsgruppen med 2428 anställda över hela världen.

Tillsammans in i den digitala framtiden

Vi vill fortsätta på den här vägen med dig och stödja dig i digitaliseringen och omvandlingen till Industry 4.0 då självstyrande och nätverksbaserade produktionsprocesser endast fungerar med pålitlig sensorteknik.

Processer kan redan övervakas och även snart kontrolleras med JUMO Device App. Temperatur- och trycksensorer med IO-Link gör det möjligt att hämta sensorinformation, parametrar och diagnoser med minsta möjliga ansträngning, vilket möjliggör optimal utvärdering av anläggningens status med maximal säkerhet.

I framtiden kommer JUMO att fortsätta att utöka denna tjänstesektor genom sitt produktsortiment som till exempel att skapa data som samlas in av sensorer tillgängliga i molnet. Speciellt i en tid av digital transformation är JUMO en fantasifull, kompetent och pålitlig partner för sina kunder.