Maximal avlastning för processerna

Genom att samarbeta med konsulten och revisorn Markus Milde erbjuder vi kunder inom termoprocessteknik en kraftfull helhetslösning för rådgivning, revision, instrumentering och kalibrering. Vi kan hjälpa till med sensorbyte, utföra instrumenteringstester (INST) och noggranhetstester av system (SAT) samt undersöka temperaturer (TUS). Dessutom erbjuder vi rådgivning inom CQI-9 (värmebehandling), CQI-11 (galvanisk), CQI-12 (ytbeläggning), CQI-29 (hårdlödning) och AMS2750 (pyrometri).

 

 

Unsere Branchenevents in der Thermoprozesstechnik

Holen Sie sich das Expertenwissen!

Mit unseren informativen Webinaren zu heißen Branchenthemen bieten wir Ihnen wertvolle Informationen und inspirierende Lösungsansätze. Sie können sich sogar ein Thema wünschen.

Mehr erfahren!

Kontakt


Branschchef inom termisk processteknik

Sales Sweden +46 42 38 62 77 +46 42 38 62 77

Lösningar för termisk processteknik

Glas, keramik, lera och stål är material vi är i kontakt med varje dag. Om man inte är involverad inom branschen kan man inte känna till kraven som ugnarna behöver uppfylla och vilka typer av extrema processförhållanden de måste klara under tillverkning och bearbetning. JUMO är medveten om dina utmaningar som tillverkare. Vi stöder dig som partner och ger dig snabba lösningar för kontroll, reglering, övervakning, skrivare och visualisering av temperatur.