Företagsinformation

Ett företag med tradition

JUMO GmbH & Co. KG är en högteknologisk leverantör av innovativa produkter inom mätning, styrning och automatiseringsteknik. Som ett familjeföretag som drivs av tredje generationen, sysselsätter företaget idag mer än 2300 anställda över hela världen. Det innovativa produktsortimentet omfattar hela mätkedjan från sensorer till automatiserade lösningar för mätvärden temperatur, tryck, vätskeanalys, flöde, nivå och luftfuktighet.

Idag är företaget en global marknadsledare när det gäller industriella temperaturgivare. Det utmärker sig med sin exceptionella grad av innovation, produktionsdjup över genomsnittet och ett omfattande produktsortiment. Dessa faktorer gör det möjligt för företaget att möta kundernas krav snabbt och flexibelt.

Trovärdighet och förtroende är grunden för företagsledningen och säkerställer en hög grad av medarbetarnas lojalitet. Dessutom skyddar företaget sin förmåga att möta den framtida efterfrågan på specialistpersonal med sin utbildning över genomsnittet.

JUMO är en av de största arbetsgivarna i Fulda med en produktionsyta på 54 000 m2 på två produktionsanläggningar. Dessutom har JUMO 5 filialer, 24 dotterbolag och 15 hemmakontor i Tyskland.


Hållbar företagsledning med realistiska tillväxtmål och solid finansiering, samt fokus på viktiga framtida marknader, styr JUMO koncernen i rätt riktning på en tillväxtbana även i framtiden.

Företaget grundades 1948 och fokuserade redan från början på den internationella marknaden och etablerade sina första filialer utomlands redan 1971. Idag har JUMO 24 dotterbolag och mer än 50 byråer i över 60 länder.

Har ni frågor?


Presschef

Michael Brosig +49 661 6003-9293 +49 661 6003-9293