Kalibrierlabor
Kalibrering

Vår kalibreringsservice

Mätenheter - och därmed också våra produkter - måste kalibreras till relevanta mätvärden och mätområden i sin tillämpning. En av de mest populära tjänsterna som vi erbjuder är att kalibrera dina enheter till den optimala nivån, så att du kan utnyttja den fulla potentialen hos JUMO-mätteknik. Vi har ackrediterats av DAkkS enligt DIN EN ISO/IEC 17025:2018 och erbjuder även våra kalibreringstjänster för enheter från tredje part till mycket rimliga priser. Dra nytta av vår service på plats och vår expertis för att säkerställa att dina processer går så smidigt som möjligt.

Kalibrering som ett servicepaket

Regelbunden kalibrering av mät- och testutrustning är en förutsättning för industriell mätteknik. Vad kan då vara bättre än ett servicepaket som inkluderar samtliga kalibreringar, justeringar, underhåll, reparationer och rengöringar som du behöver? En konfigurationstjänst inklusive telefonsupport och fjärrunderhåll kan även erbjudas som tillval. Frigör resurser för din huvudsakliga verksamhet och lär känna JUMO Service!

Din förfrågan till oss

Dies ist ein Pflichtfeld.
Detta är ett obligatoriskt fält. Ange ett efternamn.
Detta är ett obligatoriskt fält. Vänligen ange ditt företagsnamn.
Detta är ett obligatoriskt fält. Ange en e-postadress.
Vänligen välj ett alternativ.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.

Med din förfrågan ger du oss en uppgift som vi vill uppfylla till din tillfredsställelse. Uppgifterna som samlas in i detta sammanhang sparas. För att behandla din begäran på ett tillfredsställande sätt är det nödvändigt att fylla i alla befintliga fält (endast fälten markerade med * är obligatoriska). Vi använder dina data för att behandla din begäran som en del av affärsprocessen. Det finns inget personligt utnyttjande. I synnerhet vidarebefordrar vi ingen information till tredje part. Vi reserverar oss för den statistiska analysen av anonymiserade dataregister.

Ihr Ansprechpartner


Markus Klüh

Kalibrierung

Technischer Service +49 661 6003-729 kalibrierung@jumo.net +49 661 6003-729