Konfiguration via smartphone-app säkerställer hög grad av användarvänlighet

JUMO DELOS S02: Pålitlig trycktransmitter för en mängd olika industrier

JUMO DELOS S02 är ett litet, pålitligt "kraftpaket" - den är enkel att konfigurera och erbjuder hög processäkerhet samt noggrannhet. Inte nog med det: trycktransmittern finns också som en Ethernet-kompatibel version och kan användas i flera olika branscher.

Downloads zur Pressemeldung

Pressefoto
(TIF, 13.44mB)

Trycktransmittern används för att mäta relativa och absoluta tryck i vätskor och gaser. Den erbjuder en hög grad av processäkerhet genom maximal noggrannhet och långtidsstabilitet. Mätområdena är från 0,1 till 60 bar relativt eller 0,4 till 60 bar absolut.

Efterföljaren till den nuvarande JUMO DELOS SI kan konfigureras via Bluetooth/app eller IO-Link. Tack vare den Ethernet-kompatibla (Single Pair Ethernet/SPE) versionen och molnanslutningen används den i ett brett spektrum av branscher (mat och dryck, vatten och avloppsvatten, värme och luftkonditionering, maskin- och anläggningsteknik, testutrustningskonstruktion och laboratorier).

"JUMO DELOS S02 är absolut användarvänlig. Detta sparar tid och kostnader för kunden. Det stora utbudet av versioner och gränssnitt möjliggör ett skräddarsytt urval för respektive användningsområde", säger JUMO produktchef Jonas Naumann.


Har ni några frågor?


Presschef

Michael Klose +49 661 6003-2346 +49 661 6003-2346