SPE-gränssnitt med PoDL möjliggör förenklad JUMO Cloud-anslutning

JUMO hydroTRANS minskar uppvärmningskostnaderna

Enheterna i JUMO hydroTRANS-serien är pålitliga fukt- och temperaturtransmittrar med en valfri CO2-modul. Enhetsserien finns tillgänglig med olika gränssnitt. Dessutom kännetecknas den av enkel installation, robusthet och tillförlitlig sensorteknik.

Downloads zur Pressemeldung

Pressetext (Deutsch)
(DOCX, 375.4kB)
Pressetext (Englisch)
(DOCX, 373.3kB)
Pressefoto
(TIF, 17.02mB)

Noggrann övervakning av luftfuktighet och temperatur är ett grundläggande krav för tillförlitlig styrning av inomhus- och processluft. På så sätt kan användarna spara på uppvärmningskostnader och minska underhållskostnaderna.

JUMO hydroTRANS-serien är den perfekta partnern för klimatövervakning i kontor och bostäder, järnvägsapplikationer, lager eller produktionshallar. För användning i svåråtkomliga områden och ventilationskanaler är stångversionen mest lämplig. Denna serie fuktmätare finns med olika gränssnitt. Den kännetecknas av enkel installation, robusthet och tillförlitlig sensorteknik.

4 versioner finns tillgängliga: väggmonterad, kanal, stång och inomhus. Alla dessa versioner kan monteras och installeras mycket enkelt. De olika modellerna med skyddsklasser mellan IP20 och IP65 gör enheten lämplig för ett brett spektrum av applikationer inom fastighetsautomation.

Mätområdet täcker 0 till 100 % RH medan noggrannheten är 2 % RH vid 23 °C. JUMO hydroTRANS har en modern färgdisplay och kan användas i temperaturområden från -40 till +80 °C. Den valfria CO2-modulen möjliggör exakt bestämning av luftkvaliteten. En spännings- och strömutgång samt Modbus finns tillgängliga som gränssnitt. Dessutom möjliggör Single Pair Ethernet (SPE) -gränssnittet med PoDL förenklad JUMO-molnanslutning och kontinuerlig Ethernet-kommunikation från fältet till automationsnivån.


Har ni några frågor?


Presschef

Michael Klose +49 661 6003-2346 +49 661 6003-2346