pH-övervakning

pH-övervakning

Under kokningen så bestäms avgörande faktorer av syran i vört (t.ex. smak och färg på ölet). Det är därför viktigt att övervaka pH-värdet. Valet av mät- och reglerutrustning måste inte bara hålla värdets konstant utan måste också vara lämpligt för hygienisk användning samt klara höga temperaturer.

Process data

Rekommenderad lösning för övervakning av pH-värden

NO PRODUCTITEMLIST
Varning

Varning

Ogiltig konfiguration hittades. Kontakta administratören.

 

Perfekta syran för bästa smaken

Vår lösning för övervakning av pH-värden

Det optimala pH-värdet - och därmed den perfekta surhetsnivån för din vört - säkerställs genom ”online” pH-mätningen med en glasfri pH-elektrod som är lämplig för högre temperaturer och CIP-rengöring i kombination med processregulatorn JUMO AQUIS-touch. Som ett resultat kan du vara säker på att ditt öl alltid kommer att göra ett gott intryck med sin smak och färg.

Din kontaktperson

NO CONTACT PERSON