Tillagningskammare

I de flesta fall används rena tillagnings- och rökningskammare i köttbearbetningsanläggningar. I stora industrianläggningar kombineras ofta de två systemen i så kallade kontinuerliga eller halvkontinuerliga anläggningar. I dessa anläggningar är det viktigt med mycket noggrann temperaturmätning och -styrning, eftersom det avgör slutproduktens kvalitet.

Våra produktrekommendationer för din lösning

Vår lösnings för tillagningskammaren

Snabb, säker och exakt

För att uppnå högsta kvalitet på slutprodukten och maximera kundnöjdheten är konsekvent matlagning avgörande. JUMO FOODtemp, en robust och ångtät RTD-temperatursond, erbjuder exakt temperaturmätning för matlagning, sjudning och bakning. Tillsammans med JUMO variTRON 500, vårt högpresterande automationssystem, får du en smart lösning för noggrann temperaturkontroll. För mer komplexa kontroll- och hanteringsuppgifter kan JUMO DICON touch, en mångsidig tvåkanals / fyrakanals process- och programstyrenhet med integrerad papperslös inspelare, erbjuda en effektiv lösning.

Din kontaktperson


Branschchef inom mat och dryck

Sales Sweden +46 42 38 62 77 +46 42 38 62 77