Elektronisk termostat och digital indikator med format

JUMO miroTRON och JUMO miroVIEW

JUMO erbjuder ett högkvalitativt alternativ till mekaniska termostater och termometrar med den elektroniska termostaten JUMO miroTRON och den digitala indikatorn JUMO miroVIEW. Båda enheterna finns i en modern design i både rektangulära och runda format, vilket gör dem lämpliga för många olika användningsområden.

Nedladdning av pressmeddelande

Presstext (Tyska)
(DOCX, 1072.9kB)
Presstext (Engelska)
(DOCX, 572.6kB)
Pressfoto
(TIF, 1.89mB)

Olika mätingångar för RTD-temperaturgivare, termoelement och standardsignaler samt en digital ingång gör dem lämpliga för användning inom ett stort antal tillämpningar.

JUMO miroTRON har dessutom upp till 4 reläutgångar. Som ett alternativ till termostatfunktionen kan den också användas för mer krävande styrprocesser. Vid användning av PID tvåstegsregulatorn med autotuningversion ger den en betydligt högre reglerkvalitet.

Den högkvalitativa, kontrastrika LCD-displayen med möjlighet att individuellt definiera meddelandetexter garanterar optimal läsbarhet och mycket information om aktuella processer. Förutom den intuitiva handhavandet på 4 språk kan man konfigurera omfattande tilläggsfunktioner som timer, gränsvärdesövervakning eller digitala styrsignaler för enkla logiska kopplingar direkt på enheten eller med inställningsprogrammet via mikro-USB-gränssnittet.

JUMO miroVIEW digitala indikatorer är idealiska för att visa viktiga processvärden på plats. De stöder också ytterligare funktioner som min/max-visning, hold-signal och tara-signal för en skaltillämpning.

Har ni några frågor?


Presschef

Michael Klose +49 661 6003-2346 +49 661 6003-2346