Kokning av vörten extraherar aromatiska komponenter från humlen. Samtidigt avdunstas alla komponenter som kan resultera i en dålig smak i ölet. Detta frigör vörten från andra ämnen i bottensatsen som denaturerar och separerar vid höga temperaturer. Den positiva bieffekten av att koka vörten är att vörten steriliseras.
Nr. | Produkt | Bild | Produkt-Nr. | |
---|---|---|---|---|
1 | JUMO dTRANS P31 Tryckgivare för höga medietemperaturer |
402050 | Begär offert | |
2 | JUMO DICON touch Tvåkanaligt regulator och programregulator |
703571 | Begär offert |
Nr. | Produkt | Bild | Produkt-Nr. | |
---|---|---|---|---|
1 | Temperaturgivare Pt100/Pt1000 För livsmedels- och läkemedelsindustrin |
902810 | Begär offert | |
2 | JUMO IMAGO 500 Flerkanalig process och programregulator |
703590 | Begär offert |
Nr. | Produkt | Bild | Produkt-Nr. | |
---|---|---|---|---|
1 | JUMO tecLine HY pH-elektroder för hygieniska applikationer |
201022 | Begär offert | |
2 | Pneumatisk armatur För pH- och redox elektroder |
202823 | Begär offert | |
3 | JUMO AQUIS touch P Flerkanalsinstrument för reglering och visning av vätskeanalys mätvärden |
202580 | Begär offert |